yoga op het wad


RONDVAARTEN OVER HET LAUWERSMEER EN DE WADDENZEE.

Yoga op de bodem van de Waddenzee, waar je het zand onder je voeten kunt voelen, de wind door je haren voelt gaan en je de zon in de zee zult zien zakken. Een unieke belevenis….

 

TIP - Als u in bezit bent van een verrekijker zou ik adviseren deze mee te nemen.


 
 
 

Max 20 personen

DE TOCHT DUURT 4 UURmeenemen: Een grote handdoek (een yogamat is vanwege het zand niet handig)

Schoenen die nat mogen worden (surfschoenen, hoge gymschoenen, evt laarzen)

Kleding waarin je makkelijk kunt bewegen (evt. een setje droge kleding)

Een jas/warme trui/sjaal/dekentje (op het wad en op het water kan het koud zijn)

 

Op deze avond beleef je het wad zoals je dat niet vaak zult beleven. Vanaf de Visserijhaven in Lauwersoog stap je aan boord van de Wadstruner. 

Schipper Anton neemt je mee de Waddenzee op. Onderweg hoor en zie je verschillende vogels en misschien spot je wel een zeehond. 

Langzaam gaat de dag over in schemer en zet de schipper het schip zo dicht mogelijk tegen een drooggevallen wadplaat aan. Via een ladder stap je vervolgens van het schip af en waad je een klein stukje door de Waddenzee naar de wadplaat toe. Eenmaal op de wadplaat ervaar je de rust en stilte van het Waddengebied ten volle. De wadloopgids en yogadocent neemt je mee voor een korte stiltewandeling over de plaat, waarna een heerlijke yogales op de wadplaat volgt. Na de yogales vaar je met het schip weer terug naar Lauwersoog en kun je met een kop thee of koffie in de hand genieten van de ondergaande zon.

 

Ik wens je alvast een hele mooie tocht!

Een hartelijke groet,

Van Nature Yoga

 

Natascha van den Bosch

 
 
aanmelden kan door een e-mail te sturen naar:

Natascha van den Bosch

Email: vannatureyoga@outlook.com

foto album

  • De ontdekkingstocht op het Wad was een bijzondere ervaring en goed verzorgd door schipper Anton en Ina!
  • Wat een top ervaring! Dank jullie wel voor de mooie tocht op het water en op het wad! Wij hebben er van genoten en komen zeker nog een keertje terug! Hopen de drone beelden nog te zien!
    Marijn Ruhé
  • Deze mensen doen echt alles voor je om er een geweldige dag van te maken. Zeer vriendelijk en heel erg leuk voor kinderen Wij hadden het geluk daar de safari tevens met zeehonden vrijlaten was. Kids gaan deze belevenis niet vergeten. Bedankt voor de fijne ochtend!
    Daniel van Ketel
  • We hebben een geweldige ochtend gehad. Deze vergeten we niet snel meer. Voor de kinderen en volwassenen echt een aanrader. Wij mochten 4 zeehonden vrijlaten. Hierbij werden de kinderen voor 100% betrokken. Bedankt voor deze unieke ervaring en jullie gastvrijheid.
    Ellen Van Barneveld Ziengs

volg ons op

facebook 

VOLG ONS OP

instagram

Thermos

for backpacking

backpack

for backpacking

Tents

Long-Distance