EEN WADDEN-SAFARI MET DE WADSTRUNER


RONDVAARTEN OVER HET LAUWERSMEER EN DE WADDENZEE.

We gaan met een kleine groep varen op de Waddenzee en leggen de boot voor anker in een gebied waar veel zeehonden voorkomen. We kunnen dan de zeehonden spotten in hun gebied.

 

Ook voor de natuurliefhebber gaan we proberen een beeld te krijgen van de vogels die op dat moment in de Waddenzee verblijven. 

 

De tocht duurt 2 uur. 

TIP - Als u in bezit bent van een verrekijker zou ik adviseren deze mee te nemen.


 
 
 

Max 25 personen

de tocht duurt 2 uur
 


BEL VOOR MEER INFORMATIE OF VOOR EEN AFSPRAAK.

ANTON LERGNER

TEL: 06 55 72 01 52

foto album

  • De ontdekkingstocht op het Wad was een bijzondere ervaring en goed verzorgd door schipper Anton en Ina!
  • Wat een top ervaring! Dank jullie wel voor de mooie tocht op het water en op het wad! Wij hebben er van genoten en komen zeker nog een keertje terug! Hopen de drone beelden nog te zien!
    Marijn Ruhé
  • Deze mensen doen echt alles voor je om er een geweldige dag van te maken. Zeer vriendelijk en heel erg leuk voor kinderen Wij hadden het geluk daar de safari tevens met zeehonden vrijlaten was. Kids gaan deze belevenis niet vergeten. Bedankt voor de fijne ochtend!
    Daniel van Ketel
  • We hebben een geweldige ochtend gehad. Deze vergeten we niet snel meer. Voor de kinderen en volwassenen echt een aanrader. Wij mochten 4 zeehonden vrijlaten. Hierbij werden de kinderen voor 100% betrokken. Bedankt voor deze unieke ervaring en jullie gastvrijheid.
    Ellen Van Barneveld Ziengs

volg ons op

facebook 

VOLG ONS OP

instagram

Thermos

for backpacking

backpack

for backpacking

Tents

Long-Distance