ZEEHONDEN KIJKEN LAUWERSOOG


RONDVAARTEN OVER HET LAUWERSMEER EN DE WADDENZEE.

Werelderfgoed Waddenzee en zeehonden kijken, een must om te zien als u vlakbij Lauwersoog bent. 

De boot vaart langs plekken waar zich veel zeehonden bevinden, zodat u zelf kunt zien wat een prachtige dieren dit zijn. 

Als het getij het toelaat kunt u tevens een wandeling over de zandplaat ‘Engelsmanplaat’ maken of de westpunt van Schiermonnikoog; lopen op de bodem van de zee! 

 
 
 


Vaar circa 3 tot 4 uur mee en beleef waarom dit prachtige gebied wereld erfgoed is geworden.

De boot vertrekt op dinsdag en donderdag vanuit de haven van Lauwersoog. Aangezien het getij nogal wisselt is het raadzaam om onze agenda te raadplegen voor de vertrektijden. Tevens kunt u kijken of er nog voldoende ruimte is in de door u gekozen tocht.

Een dagtocht-zeehondentocht.

Waarbij met maximaal 40 personen een dag gaan beleven die u nog lang zult herinneren. Varen, lopen, zwerven, droogvallen, zeehonden kijken, en als het weer het toelaat zwemmen en genieten van het mooie gebied. 

De tocht duurt 3 tot 4 uur

 

 Wat moet u meenemen:

⦁ Oude schoenen en een korte broek.


 


BEL VOOR MEER INFORMATIE OF VOOR EEN AFSPRAAK.

ANTON LERGNER

TEL: 06 55 72 01 52

foto album

  • De ontdekkingstocht op het Wad was een bijzondere ervaring en goed verzorgd door schipper Anton en Ina!
  • Wat een top ervaring! Dank jullie wel voor de mooie tocht op het water en op het wad! Wij hebben er van genoten en komen zeker nog een keertje terug! Hopen de drone beelden nog te zien!
    Marijn Ruhé
  • Deze mensen doen echt alles voor je om er een geweldige dag van te maken. Zeer vriendelijk en heel erg leuk voor kinderen Wij hadden het geluk daar de safari tevens met zeehonden vrijlaten was. Kids gaan deze belevenis niet vergeten. Bedankt voor de fijne ochtend!
    Daniel van Ketel
  • We hebben een geweldige ochtend gehad. Deze vergeten we niet snel meer. Voor de kinderen en volwassenen echt een aanrader. Wij mochten 4 zeehonden vrijlaten. Hierbij werden de kinderen voor 100% betrokken. Bedankt voor deze unieke ervaring en jullie gastvrijheid.
    Ellen Van Barneveld Ziengs

volg ons op

facebook 

VOLG ONS OP

instagram

Thermos

for backpacking

backpack

for backpacking

Tents

Long-Distance